naaiatelier met soulmade october 1&2—29&30 !

********************************************************************************************************************************************
Plukrijp & Soulmade, beide initiatieven met een aardevriendelijk karakter slaan hun handen in elkaar vanaf oktober 2011.
Plukrijp stelt hiervoor zijn zolderruimte en mooie inspirerende omgeving ter beschikking.
Soulmade organiseert naaiworkshops rond RECYCLE MODE & KLEDING en maakt hiervoor uitsluitend gebruik van oude kledij en textiel en ecologische stoffen.
Een eerste collectie van een 15 tal ontwerpen werd reeds ontwikkeld onder merknaam « Soulmade Creations ».
De ontwerpen zijn bedacht door Sofie, de patronen hiervan werden getekend door een VDAB stagiair « patroontekenen » .
Al deze modellen worden op maat gemaakt & aangepast waar nodig. Hiervoor wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ecologische & gerecycleerde materialen.
Vanaf oktober 2011 komt Sofie Van Nuffel, bezieler van SOULMADE bij Plukrijp om een nieuwe collectie te maken met de resten massa aan kledij die gestockeerd zitten op de zolder van Plukrijp.Plukrijp zocht hier eigenlijk reeds een tijdje een goede bestemming voor ….
Wij zoeken hiervoor een aantal mensen die hier graag aan mee willen werken. Zo krijgt Plukrijp terug een lege zolder waar verder aan gewerkt kan worden, krijgen de mensen die graag naaien de kans om nieuwe inspiratie op te doen en mee te werken aan een aardevriendelijk concept en Sofie kan haar tollend hoofd vol verse ideeën voor een tweede collectie « Soulmade creations » uitwerken met behulp van naaigrage handen .
Wij hopen zo een WIN-WIN-WIN verhouding te creeëren voor alle betrokken partijen !!
De modellen die bij Plukrijp gemaakt worden, worden NIET verkocht, maar dienen enkel als pasmodellen voor een nieuwe RECYCLE collectie !
We zijn nog op zoek naar enkele mensen die op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2011 willen helpen de kledij te sorteren bij Plukrijp onder leiding van Sofie.
De workshops/naaimomenten gaan van start op zaterdag & zondag 29-30 oktober (???)
Willen jullie hier graag aan meewerken dit concept, graag jullie contactgegevens & deelname even melden via soulmade@telenet.be & frank.ruymen@pandora.be (????)
De workshops zijn gratis toegankelijk en er zijn naaimachines beschikbaar ter plaatse !
Wees Welgekomen !
Frank Ruymen & Sofie Van Nuffel

Laisser un commentaire