the big ask, in het nederlands, geef het aan de kids door

Want blijkbaar zijn onze kids sneller “mee” dan wij

Word Cyber-Activist

Gebruik één van de volgende banners om een link naar de clip op uw website te plaatsen (click for full-size version):

Link gewoon naar www.thebigask.be

Zet de clip of Netlog
Zet de clip op facebook

Als u de clip rechtstreeks op uw website wenst te plaatsen, gebruik dan de volgende code:


(Nederlandse versie)


(Engelse versie)


(Franse versie)

Als u beelden van de film wenst te gebruiken, dan vindt u deze hier (vrij van copyright)

Wenst u foto’s te gebruiken van de “making of”, dan vindt u deze hier (vermeldt hierbij de naam van de fotograaf, zie vermelding onder elke foto)

Indien u op zoek bent naar een kort tekst over de “Big Ask”-clip, gebruik dan gerust deze tekst:

We hebben een sterke klimaatwet nodig, België is één van de slechtste leerlingen van de klas, en het blijft bij loze beloften en halfbakken maatregelen. In het Verenigd Koninkrijk is er ondertussen een klimaatwet gestemd. Help ons om dat ook hier voor elkaar te krijgen.

Op 10 augustus namen in Oostende meer dan 6.000 mensen deel aan de opname van de Big Ask-videoclip, een unieke prestatie die geheel door vrijwilligers werd neergezet (Nic Balthazar als regisseur, hele filmploeg, productiehuizen, de componisten Alex Callier en Cédric Murrath van Hooverphonic, voorbereiding, figuranten, …). Nu is het moment gekomen om het resultaat de wereld in te sturen en te delen met iedereen!

Bekijk dus de videoclip op www.thebigask.be En na het bekijken van de clip: doe iets, ACT NOW! Druk onze politici met de neus op de feiten, stuur de clip door naar je vrienden, familie, kennissen en collega’s.

Teken de video-petitie en vraag hen om hetzelfde te doen. Roep zo luid je maar kan, schreeuw het uit op de trein, op het werk en midden in ‘t straat: ACT THE F*CK NOW!!!

Deze campagne loopt ondertussen in niet minder dan 17 landen. En de sneeuwbal rolt, met uw hulp, door … de tijd voor praten is voorbij, het is tijd voor verandering!

Meer info op: www.thebigask.be

Bookmark/blog met:
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Netlog
 • Facebook
 • Google
 • Yahoo

One thought on “the big ask, in het nederlands, geef het aan de kids door”

 1. Hi,
  I met one of your member yesterday evening in the Botanique (Brussels), had a few interesting words with him and took a card of your group. Looking at your web site this morning, I am sorry to discover that there is no summary in any other language than flemish (english would do).
  Do you not think this would be a “plus point”, helping to spread your ideas ?
  Just a suggestion….
  All the best. Francis

Leave a Reply