3 thoughts on “frank is op de site”

 1. Hallo Frank,

  Ik zou na onze ontmoeting op het Osho festival in Rotterdam nog jullie website gaan bekijken… Ziet er allemaal goed uit!

  Ik ben benieuwd hoe het zal verlopen met jullie mogelijke plannen om van Plukrijp een Osho gerelateerd centrum te gaan maken!

  Beste groet,
  Jacco

 2. Hey Frank
  zalige dag, nog aan ‘t nagenieten.
  Ben vergeten om iets in de Magic Hat te steken, volgende keer dubbel dan.
  HEb what the bleep do we kno? Down the rabbit hole! Bekeken op you tube, echt de moeite. De tweede film staat ter download of in streaming te bekijken op http://www.stagevu.com
  Heb met mijn shiatsu-juf over je moeder gesproken en ik kan haar wel een paar behandelingen geven als ze dat zou willen.
  lieve groetjes
  eulalie

 3. Hoi beste mensen van Plukrijp,
  Via via hoorde ik over jullie. Ik nam een kijkje op de website en ben nu erg benieuwd naar hoe het er in ‘t echt aan toe gaat. Ik ben net gestart met een klein bio siroopbedrijfje. Ik maak siroop van vruchten en kruiden die ik zo veel mogelijk zelf kan plukken. Ik werk met overschotten en dat wat mensen in hun tuin hebben staan en niet gebruiken. Daarvoor moet ik een heus netwerk uitbouwen van plekken waar ik terecht kan om m’n grondstoffen te halen…Ben ik bij jullie welkom? Je kan meer info vinden over m’n bedrijfje op http://www.siroperieseniow.be (een website in aanbouw) of op de gelijknamige facebookpagina.
  Ik hoor graag gauw iets van jullie.
  Groeten,
  Anna

Leave a Reply